Tietoa kirpputorista

Säännöt myyjälle

Tarjoamme myyjälle käyttöön siistit ja kunnostetut tilat. Vuokrattavaan tilaan kuuluu kolme hyllytasoa ja rekki vaatteille. Tila vuokrataan aina vähintään viikon (6 päivää) ajaksi kerrallaan.

Itsepalvelukirpputorille jätät hinnoitellut tuotteet myyntiin, eikä sinun tarvitse itse olla paikan päällä myymässä. Huolehdit vain, että olet hinnoitellut tuotteet oikein. Emme suosittele rikkinäisten ja epäkuntoisten tuotteiden myyntiä. Tilasta saa myyvän kun huolehdit sen siisteydestä etkä tuo kerralla liian paljon myytävää.

Meillä on noin 200 myyntipaikkaa joista olemme varanneet noin 100 myyntipaikkaa henkilöille jotka haluavat hyödyntää 50/50 palvelua. Lue lisää 50/50 palvelusta.

Paikan varaus ja maksaminen

Varaa paikkasi www.varaakirppis.fi -sivuilla tai myymälässämme. Verkossa tehdyt varaukset maksetaan pankkitunnuksilla. Myymälässä maksutapoina käyvät Debit- / Credit-kortit, Visa Electron tai käteinen. Varatessasi myyntipaikkaa verkossa tai myymälässä sinun tulee aina maksaa  aluksi vähintään yhden viikon vuokra. Lisäviikot voidaan veloittaa myyntitililtäsi. Myyntipaikan peruutukset 7 vrk ennen varauksen alkamista. Peruuttamattomasta paikasta perimme 50% myyntipaikan hinnasta.

Hinnoittelu

Jokainen tuote vaatii oman hintalapun, jotka saat myymälästä. Myyjä kuvailee ja hinnoittelee tuotteen itse mahdollisimman tarkasti ja selkeästi. Merkitse hinnat 5 sentin tarkkuudella. Hintalapussa on myös ilmoitettava jos tuote on viallinen. Tee uusi hintalappu kun muutat hintaa, emme voi myydä tuotetta jos hinta on muutettu suttaamalla vanha hinta. Hyväksymme ainoastaan varaakirppis.fi hintalapuilla merkityt tuotteet.
Voit tehdä hinnoittelun valmiiksi varausjärjestelmässä kohdassa tuotteiden hinnoittelu. Nimeä ja hinnoittele tuotteet sekä tallenna. Pyydä infopisteeltä henkilökuntaa tulostamaan valmiiksi täytetyt hintalappuarkkisi. Mikäli et hinnoittele tuotteita varausjärjestelmässä pyydä viivakoodilla varustetut hintalaput infopisteestä ja hinnoittele ne selkeästi kuulakärkikynällä. Yksi tarra-arkki kuuluu pöytävuokraan. Seuraavat arkit maksavat 0.50 € / arkki (sis.30 tarraa).

Tavaran tuonti

Vuokra-aika voi alkaa mistä päivästä tahansa ja se on vähintään 6 päivää. Tuotteet voi tuoda myyntiin ensimmäisen myyntipäivän aamuna heti avauksesta lähtien tai edellisenä iltana, viimeisen  tunnin aikana. Päättymispäivänä pöytä tulee tyhjentää tunti ennen sulkemista. Vuokra-ajan päätyttyä tyhjentämätön pöytä maksaa 25 €, jonka veloitamme myyjän myyntituloista. Kiinniolopäiviä ei lasketa vuokra-aikaan.

Myyntipaikka

Kaikki myytävä on mahduttava omalle myyntipaikallesi. Paloturvallisuussyistä tuotteita ei saa jättää myyntiin kulkuväylille eikä poistumisteiden eteen. Käytäviä ei saa tukkia. Myyntipaikan siisteydestä vastaa vuokraaja. Kaikkien tavaroiden on oltava siistejä ja puhtaita. Tuotteita saa myydä ainoastaan niille varatuissa paikoissa. Emme ota myyntiin huonekaluja. Kirpputorillamme ei myöskään  saa myydä elintarvikkeita, vaarallisia aineita, K-18 tuotteita, tupakkaa, teräaseita tai piraattituotteita. Jos havaitsemme kyseisiä tuotteita myynnissä, poistamme ne välittömästi. Tuotteilla ei ole vaihto- tai palautusoikeutta. 

Vastuu ja valvonta

Myyjä vastaa itse myytävistä tuotteista. Swap Meet Helsink Oy / varaakirppis.fi ei korvaa kadonneita, varastettuja tai vaurioituneita tuotteita. Arvokkaat tavarat (esim. korut, kellot yms.) voi tuoda myyntiin lukolliseen lasivitriiniin. Vuokraamme myös varashälyttimiä. Suosittelemme kierrosta kirppiksellä ainakin viimeisenä päivänä lähtiessäsi, sillä tavaroita ja vaatteita kulkeutuu asiakkaiden käsissä muihin pöytiin. Liiketilassa on hälytysjärjestelmä, sekä kameravalvonta. Teemme parhaamme estääkseen varkaustapaukset ja ilmoittavat kaikki varkaudet poliisille. Emme vastaa tuotteiden tuhoutumisesta tulipalon, vesivahingon, murron, ilkivallan tai muun siitä riippumattoman syyn sattuessa. Myymättömät, löytyneet tuotteet siirtyvät varaakirppis.fi omaisuudeksi (1 kk) myyntiajan päätyttyä.

Tilitys

Tilitämme  myyntitulot vuokra-ajan päätyttyä asiakkaan tilille tai sopimuksen mukaan pidempiaikaisille vuokralaisille. Lunastamattomat tilitykset (1 kk) siirtyvät varaakirppis.fi omaisuudeksi. Maksupäätteiden suuresta käytöstä johtuen maksamme tilitykset 1-4 pankkipäivän kuluttua lopetettuasi suoraan tilillesi tai alle 50€ tilitykset käteisellä. Kun tulet tyhjentämään pöytääsi, ilmoita siitä kassalla. Annamme tilityksen vain henkilölle, jonka nimi mainitaan sopimuksessa. Tilitykset tehdään henkilötodistusta vastaan. Kaikista myytyjen tuotteiden myyntihinnoista veloitetaan 5 % myyntiprovisio (maksupäätekulu).

Kysy tarvittaessa neuvoa henkilökunnaltamme!

Loistavia myyntejä!