Kirpputori Helsinki

varaakirppis.fi

varaakirppis.fi on viihtyisä ja valoisa 700m2 itsepalvelukirpputori Helsingin Pihlajistossa hyvien kulkuyhteyksien varrella. Meillä on yli 200 myyntipaikaa, yleisimmillä pankki-ja luottokorteilla maksaminen onnistuu kätevästi. Kirpputori pöydän voi varata verkossa. Pyrimme ehkäisemään varkaustapaudet hälyttimillä ja tallentavalla kameravalvonnalla.

varaakirppis.fi on itsepalvelukirpputori Helsingissä, meiltä löydät vaatteita niin miehille, naisille ja lapsille, vauvasta vaariin. Lisäksi myymälässämme on kokoajan hyvä valikoima kirjoja, dvd elokuvia, astioita ja muita kodin pientavaroita edulliseen kirpputori hintaan. Meille kannattaa tulla kauempaakin edullisille ostoksille.

Kirpputorilla tarkoitetaan basaarityyppistä kauppapaikkaa, jossa myydään useimmiten vanhaa ja käytettyä koti-irtaimistoa, kuten vaatteita ja taloustavaroita tai itse valmistettuja tuotteita.

Kirpputori on saanut nimensä vanhoissa vaatteissa usein olleista kirpuista. Nimitystä (ransk. marché aux puces) on ensimmäiseksi käytetty Pariisin pohjoispuolelle, Saint Oueniin 1800-luvun lopussa perustetusta, edelleenkin toiminnassa olevasta kirpputorialueesta.

Alun perin kirpputorit ovat kotoisin Ranskasta. Niiden suosio alkoi Suomessa 1990-luvulla talouslaman myötä.

  • Kirpputori – Yleisnimitys kaikille kirpputorityypeille.
  • Pöytäkirpputori – Kirpputori, jossa myyjillä on käytössään – usein paikan järjestäneen tahon tarjoama – myyntipöytä. Myynneistä vastaa myyjä itse.
  • Itsepalvelukirpputori – Kirpputori, jossa myyjä myy tuotteitansa vuokraamansa tilan kautta. Myynneistä vastaa palvelun tarjoaja, jonka kanssa myyjällä on myyntisopimus. Myyntiaika on tyypillisesti viikosta ylöspäin.