50/50 -palvelu

50/50 –palvelu tarjoaa asiakkaalle mahdollisuuden tuoda hyväkuntoisia ja siistejä kodin tavaroita ja vaatteita myyntiin vaivattomasti. Me hinnoittelemme tuotteet ja myymme tuotteet puolestanne aina 4 viikkoa kerrallaan, jonka jälkeen myyntiä voidaan jatkaa, jos tavaraa on riittävästi jäljellä ja kauppa käy. Myynti jaetaan 50% asiakkaalle ja 50% varaakirppis.fi:lle.

Säännöt

Luovuttaessaan myyntiin tarkoitetut tavarat varaakirppis.fi:lle siirtyy samalla tavaroiden hallintaoikeus varaakirppis.fi:lle.

Asiakas suostuu jättäessään tavarat kirpputorille myyntiin, että myynti jaetaan 50% asiakkaalle ja 50% varaakirppis.fi:lle, josta maksamme 24% veroa.

Aloittaessaan asiakas maksaa ns. kierrätysmaksun 20 e, joka pitää sisällään tavaroiden lajittelun, hinnoittelun, ilmaisen paikan, tarralaput, esille laittamisen ja paikan järjestämisen. Laitamme tarvittaessa arvotavaroihin varashälyttimet ja/tai sijoitamme ne lukolliseen vitriiniin.

Varaakirppis.fi:llä on oikeus valikoida myyntiin tulevat tavarat ja hinnoitella ne sopivaksi katsomallaan hinnalla. Tavaraa tuodaan pienissä erissä esim. 2 Ikea-kassia kerrallaan.

Myyntiaika on vähintään 4 viikkoa, jonka jälkeen myyntiä voidaan jatkaa sopimuksen mukaan, jos myynti on molempia osapuolia tyydyttävää ja tavaraa on riittävästi jäljellä. Seuraavilta 4 viikon jaksoilta peritään aina 10 euron uusi aloitusmaksu.

Kun myynti lopetetaan myymättömät tavarat kierrätetään asianmukaisella tavalla.

Myynnistä tilitetään 50% asiakkaan antamalle tilille sopimuksen mukaan. Asiakkaan tulee lunastaa tilitykset viimeistään 1 kk kuluessa myyntiajan loputtua, jonka jälkeen lunastamattomat tilitykset siirtyvät varaakirppis.fi:lle.

Otamme vastaan vain kuranttia tavaraa, epäkurantti tavara menee roskiin. On tärkeää, että asiakas jo tuodessaan tavarat on karsinut joukosta epäkurantin tavaran, koska näin saamme tavarat nopeammin myyntiin.

Välillä 50/50 -palvelu ruuhkautuu ja silloin aloitus tapahtuu ilmoittautumisjärjestyksessä noin 1-3 viikon sisällä.